Privātuma politika

Privātuma politika

Datu privātuma aizsardzība

Ievads
SIA "Privāto aktīvu pārvalde" (“PAP” vai “mēs”) ir reģistrēta un veic darbību Latvijā, stingri ievērojot konfidencialitāti. Šajā konfidencialitātes paziņojumā ir izklāstīta mūsu pieeja konfidencialitātes jautājumiem. Izmantojot šo tīmekļa vietni un iesniedzot jebkādus personas datus, Jūs piekrītat, ka PAP izmanto minētos datus saskaņā ar šo konfidencialitātes paziņojumu. Ja jums ir jautājumi par jūsu personas datu konfidencialitāti, lūdzu, rakstiet mums uz e-pasta adresi: pap_at_pap.lv.

Datu vākšana
Mēs vācam tikai identificējamus personas datus vai informāciju, kuru konkrēti un brīvprātīgi iesniedz mūsu tīmekļa vietnes apmeklētājs.
Apmeklētāji var nosūtīt mums e-pastu, izmantojot šo tīmekļa vietni. Viņu ziņās tiks iekļauts lietotāja ekrāna vārds un e-pasta adrese, kā arī jebkāda papildu informācija, kuru lietotājs vēlēsies iekļaut savā ziņā.

Datu izmantošana
Mēs izmantosim apmeklētāja iesniegtos personas datus nolūkiem, kuriem tie tika iesniegti un kuri ir minēti datu iesniegšanas vietā (vai ja tas ir acīmredzams no datu vākšanas konteksta).  Mēs drīkstam izmantot Jūsu datus, arī lai sazinātos un informētu Jūs par PAP uzņēmējdarbību, pakalpojumiem un notikumiem, kā arī sniegtu citu informāciju, kas varētu Jūs interesēt.
Mūsu tīmekļa vietnes nevāc un neapkopo personu datus, lai tos izplatītu vai pārdotu trešajām pusēm patērētāju mārketinga nolūkam vai lai nosūtītu ziņas trešo personu vārdā.

Personas datu pārzinis
SIA "Privāto aktīvu pārvalde" (sabiedrība ar ierobežotu atbildību, reģistrēta un veic darbību Latvijā, reģistrācijas Nr. 40003552672, juridiskā adrese Dzirnavu iela 68 k-2, Rīga, LV-1050) ir jebkuru personas datu, kas savākti, izmantojot šo tīmekļa vietni, pārzinis; minētie dati tiks apstrādāti saskaņā ar Latvijas Republikas “Fizisko personu datu apstrādes likumu” un atbilstošajiem ES normatīvajiem aktiem.

Izpaušana trešajām pusēm
Mēs atzīstam, ka Jūsu informācija ir vērtīga, un apņemamies veikt visus pamatotos pasākumus, lai aizsargātu Jūsu informāciju, kamēr tā ir mūsu rīcībā.
Iesniegtie personas dati var tikt nodoti PAP firmu tīkla partneruzņēmumiem, ja tas ir nepieciešams, lai sasniegtu mērķi, kuram apmeklētājs ir iesniedzis attiecīgo informāciju. Jūsu personas datus drīkst nodot arī neatkarīgajiem pakalpojumu sniedzējiem, kas apstrādā informāciju PAP vārdā, tostarp informācijas tehnoloģiju, identitātes pārvaldības, tīmekļa lapu izvietošanas un pārvaldības, datu analīzes, datu dublēšanas, drošības un glabāšanas pakalpojumu sniedzējiem.
PAP var atklāt Jūsu personas datus tiesību aizsardzības, pārvaldes vai citām valsts iestādēm, vai citām trešajām pusēm, ja tas ir nepieciešams saskaņā ar piemērojamajiem normatīvajiem aktiem.
Jūsu personas dati netiks nodoti PAP firmu tīkla partneruzņēmumiem vai jebkurai trešajai pusei jebkādu sekundāru vai nesaistītu mērķu izpildei, ja vien datu vākšanas vietā nebūs bijis norādīts citādi.

Drošība
Mēs esam ieviesuši vispārpieņemtos tehnoloģijas un darbības drošības standartus, lai nepieļautu personas datu un informācijas zaudēšanu, neatbilstošu izmantošanu, mainīšanu vai iznīcināšanu. Proti, esam nodrošinājuši gan visas atbilstošās konfidencialitātes saistības, gan tehniskos un organizatoriskos drošības pasākumus, lai nepieļautu minēto datu un informācijas neatļautu vai nelikumīgu izpaušanu vai apstrādi, nejaušu pazaudēšanu vai iznīcināšanu, vai minētās informācijas un datu bojājumu. Tikai PAP pilnvarotajam personālam ir tiesības piekļūt personas datiem, un minētie darbinieki ir piekrituši nodrošināt attiecīgās informācijas konfidencialitāti.

Piekļuve informācijai
Ja vēlaties atjaunināt savus personas datus, kurus esat mums iesnieguši, izmantojot šo vietni, varat to izdarīt atsūtot mums e-pastu uz pap_at_pap.lv.
Ja personas dati tiek glabāti, mēs neuzņemamies atbildību pastāvīgi pārbaudīt to satura pareizību.
Ja vēlaties iegūt sīkākas ziņas par informāciju, ko esat mums iesniedzis, izmantojot šo vietni, Jums ir tiesības piekļūt minētajai informācijai, šim nolūkam sazinoties ar mums, izmantojot iepriekš minēto e-pasta adresi.

Datu glabāšana
Personas dati, ko esat mums iesniedzis, tiks glabāti tikai tik ilgi, cik tas ir nepieciešams nolūkam, kuram tie tika savākti, vai atbilstoši likuma prasībām.

Sīkdatnes
Sīkdatnes ir nelielas teksta datnes (angl. Cookies), kuras tīmekļa vietas (mājas lapas) pārlūkprogramma (piemēram, Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari u.c.) brīdī, kad apmeklētājs lieto mājas lapu, izveido un saglabā apmeklētāja ierīcē (datorā, mobilajā tālrunī vai planšetē), lai identificētu pārlūkprogrammu vai pārlūkprogrammā saglabātu informāciju vai iestatījumus. Tādējādi ar sīkdatņu palīdzību mājas lapa iegūst spēju saglabāt apmeklētāja individuālos iestatījumus, atpazīt viņu un atbilstoši reaģēt, kā arī analizēt mājas lapas apmeklējumus un uzlabot tās darbību.

Mājas lapas apmeklētājam ir tiesības nepiekrist vai atteikties analītisko sīkdatņu izmantošana, kas nozīmē, ka attiecīgās sesijas ietvaros tiks uzstādītas tikai funkcionālās sīkdatnes, bez kuru esamības nav iespējama funkcionāli pareiza mājas lapas darbība. Bez funkcionāli nepieciešamajām sīkdatnēm mūsdienās mājas lapas nav pilnvērtīgi izmantojamas. Šīs sīkdatnes ļauj mājas lapai atpazīt apmeklētāju. Galvenā sīkdatņu funkcija ir ļaut mājas lapas serverim saņemt informāciju par lietotāja sesiju un nodrošināt pilnvērtīgu mājas lapas darbību. Analītiskās sīkdatnes mums ir nepieciešamas, lai palīdzētu analizēt tīmekļa vietnes izmantošanu. Analītiskajās sīkdatnēs iegūtā informācija tiek apkopota, uzkrāta un analizēta, izmantojot vietnes apmeklētāju rīcības analīzes pakalpojumu, ko nodrošina Google Analytics rīks. Analītisko sīkdatņu izmantošana analīzes veikšanai ir pārziņa leģitīmā interese, lai informācijas sabiedrības apstākļos šo informāciju izmantotu savas saimnieciskās darbības interesēs.

Mājas lapā izmantotās sīkdatnes un kam tās ir paredzētas:

Sīkdatnes nosaukums Sīkdatnes apraksts un fukncionālā nozīme Sīkdatnes dzīvildze Tiesiskai pamatojums
PHPSESSID Nodrošina sesijas viennozīmīgumu un integritāti, ir funkcionāli nepieciešama Konkrētās sesijas laiks Pārziņa leģitīmā interese
privacy_policy, cookie_opt Nodrošina konkrētā lietotāja sīkdatņu izvēles lauka darbību, ir funkcionāli nepieciešama 1 gads Pārziņa leģitīmā interese
_gat_gtag_UA_* Analītikai/mārketingam nepieciešama sīkdatne; nodrošina konkrētā pārlūka atsekošanas iespēju, proti, ka sesija tiek veikta no konkrētā pārlūka; informācija tiek nodota Google korporācijai 1 minūte; pēc tam pārjaunojas Datu subjekta piekrišana
_ga Analītiskā/mārketingam nepieciešamā sīkdatne, nodrošina informāciju par to, kad konkrētā sesija ir sākusies un kad beigusies; informācija tiek nodota Google korporācijai 2 gadi Datu subjekta piekrišana
_gid Analītiskā/mārketingam nepieciešamā sīkdatne, nodrošina informāciju par to, kad konkrētā sesija ir sākusies un kad beigusies; informācija tiek nodota Google korporācijai 24 stundas Datu subjekta piekrišana

 

Jums ir tiesības jebkurā brīdī, pamatojoties uz sava pārlūka ražotāja norādījumiem, veikt pilnīgu sīkdatņu bloķēšanu. Informāciju par to, kādas sīkdatnes ir iestatītas Jūsu datorā un kā tās iespējams pārvaldīt vai izdzēst, varat iegūt mājas lapā https://www.aboutcookies.org

Mājas lapas pareizas darbības nodrošināšanai un tās lietošanas ērtībām mēs izmantojam sīkdatnes. Sīkdatnes ļauj mums analizēt mājas lapas apmeklējumu un uzlabot tās darbību. Vairāk informācijas par sīkdatnēs un kā atcelt savu piekrišanu mūsu privātuma politika.

Piekrītu visām sīkdatnēm Izdarīt izvēlniPiekrītu atzīmētajām